2 forskellige typer trampoliner til nedgravning

Trampoliner til nedgravning er danskernes foretrukne trampolin type, men mange af os ved ikke, at der rent faktisk findes flere typer af dem.

Der er inground trampolinen og flatground trampolinen. Hvad forskellen er, kan man næsten høre på navnene, og så alligevel ikke. Begge trampoliner skal graves ned i jorden, men hvor inground typen ligger med kanten ca. 25 cm over jorden, der ligger flatground, som navnet antyder, helt fladt med jorden. Her kommer den første forskel ind, fordi en trampolin som ligger nærmere jorden er nemmere at bruge og giver mere sikkerhed til børn.

Derudover vil det også være nemmere at falde af en trampolin, der ligger højere over jorden, og det kan give personskader. Selvom trampolinerne opfører sig meget ens i brug, så er flatground trampolinen altså den type trampolin, der ligger tættest på jorden.

Vælg den rette trampolin til nedgravning

Så skulle man tro at det er et nemt valg, fordi hvorfor skal man vælge den trampolin der ligger højere over jorden, når nu man allerede har valgt at det skal være en nedgravet trampolin. Men valget er ikke så nemt som det lyder.

For det første, så er det ikke mange flatground trampoliner hvor man kan få et sikkerhedsnet til den. Det kan man derimod få til alle inground trampoliner, mere eller mindre.

For det andet, så er de fleste flatground trampoliner væsentligt dyrere, end det der bliver betegnet som den normale trampolin til nedgravning, nemlig inground trampolinen.

Hvilken nedgravningstrampolin skal du så vælge

Hvad der er den bedste trampolin til nedgravning afhænger af køberens behov. Hvis man vil have en trampolin, ligger helt plant med resten af haven, og ikke har noget imod at betale ekstra for det, så skal man vælge flatground trampolinen. Men hvis man gerne vil have et sikkerhedsnet med i købet, og måske ovenikøbet til samme pris, skal man vælge en inground trampolin.

Du kan læse meget mere om de to typer trampoliner til nedgravning her.

Trampoliner til nedgravning er en populær type trampolin her i Danmark. Det skyldes ikke mindst, at de kan graves ned og dermed ikke tager så meget udsyn i haven.

En fordel ved en trampolin til nedgravning er at man ikke behøver at klippe græs under den, hvorimod en trampolin med ben skal flyttes for at man kan komme til.

Ulempen er at det er et noget større projekt, at grave en trampolin ned i jorden, end det er at sætte ben på den.

Du kan læse mere om selve grave arbejdet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.