3 tips til at få succes med dine jobansøgninger

Er du på udkig efter et nyt job, men har du endnu ikke haft succes med dine ansøgninger, kan det være, at disse tips kan hjælpe dig.

1 – Dine ansøgninger skal være gennemarbejdede

For det første skal du bruge tid på at lave dine ansøgninger. Det nytter ikke noget, at du bare har lavet nogle generiske ansøgninger, som du afleverer alle steder. Alle virksomheder er jo forskellige, og derfor bør du gøre noget ekstra ved hver ansøgning, så gør den målrettet til den enkelte arbejdsplads, du ansøger hos.

Derudover er det også godt at gå dine ansøgninger igennem for eventuelle fejl. Er du ikke selv en ørn til at stave, kan det være godt at få hjælp til fx kommaer eller lignende fra en person, der har styr på det.

2 – Undgå at lave for lange ansøgninger

Dernæst kan det også være en god idé at korte dine ansøgninger ned. Der er ingen, der har tid til at læse en hel roman, når de skal læse en ansøgning. Så jo mere kort og præcis din ansøgning kan være, desto større chance har du ofte for at blive kaldt ind til en samtale.

Kan du fatte dig i korthed, uden at ansøgningen kommer til at mangle noget, er det tegn på en gennemarbejdet og veludført ansøgning. Her er det ingen skam at fatte sig i korthed.

Find i øvrigt de bedste og billigste heldragter til kvinder her.

3 – Vær så konkret som mulig

Sidst, men ikke mindst, er det også godt at være så konkret som muligt. Det er ikke en fristil, hvor du bare skal have den til at fylde tre sider, ellers så dumper du. Vær så konkret som mulig og lad være med at skrive om løst og fast. Det skal der ikke være i en ansøgning.

Hvem er du, hvad kan du bidrage til i virksomheden, hvorfor skal de vælge dig, og hvad er dine kvalifikationer. Alt dette kan sagtens siges, uden at der bliver smurt ekstra tykt på. Derfor bør din ansøgning heller aldrig være mere end en side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.