Bliv gladere under åben himmel

For nogle mennesker er det en naturlov, at de er nødt til at opholde sig meget i det fri. For andre er naturen et næsten helt ukendt miljø, indtil det øjeblik, hvor man indser, hvordan naturen kan bekæmpe stress, gøre op med tankemylder og give ro.

For os, der naturligt tiltrækkes af det frie outdoor liv er der dog intet bedre end at være i det fri. Uanset om man er glad, har en dårlig dag eller bare vil kvikkes op af den friske luft. Er du en af dem, vil du måske finde glæde i at gå på en outdoor højskole, hvor du virkelig kommer ud under åben himmel.

Man lærer meget om sig selv i naturen

Hvis man gerne vil lære noget om sig selv, er det et oplagt sted at finde svar i naturen. Her lærer man, hvor meget man er i stand til at klare både fysisk og psykisk. Og i den storslåede natur får man ligeledes tid til at tænke ting igennem og blive klogere på sig selv.

Men naturen er ikke kun godt set fra en næsten ren terapeutisk synsvinkel. Også set fra et socialt perspektiv er naturen fantastisk. Her kan du nemlig dyrke fællesskabet med andre outdoor mennesker – hvilket er præcis det man gør på en outdoor højskole. 

Her kan man lære at dykke, bygge en bivuak, rappelle og meget mere. Alt sammen giver menneskelige og praktiske egenskaber, når vi skal samarbejde med andre i naturen og demonstrere, at vi også kan selv.

Bliv sundere og gladere

Naturen gør os sundere og gladere. Det ved man allerede. Derfor bruges naturen blandt andet som tilbud til ensomme og socialt utilpassede. Men på en højskole er der tale om et tilbud for mennesker, der har det ganske fint, men som slet ikke kan få nok af livet outdoor!

Der er dog ingen tvivl om, at man stadig får glæde af den ro, som naturen kan give sindet og sjælen – men samtidig bliver der fart på med mange sjove aktiviteter og discipliner, som giver et kæmpe humørboost såvel som sundere fysisk form. Bedre bliver det ikke!  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *