Få frisk luft med SUP Boards

Stand Up Paddle Board

 

Så er det omsider blevet sommer, og wauw hvor skal den altså bare nydes! Efter et par somre med epidemien og en masse nedlukninger så trænger vi alle til at komme ud, og en af de absolut bedste metoder for at komme ud med venner og dem du syntes aller bedste om, det er på et SUP Board!

Sådan et SUP Board er allerede et kæmpe hit blandt de aktive danskere, og det er ikke fordi du behøver at være en idrætsmand eller i sådan over god form for at kunne stå på et SUP Board, du skal blot have normal fysik og ikke være bange for at tage på stranden (eller søen) og blive våd.

Så pak endelig solcreme, en våddragt og det gode humør og tag et kik på SUP-Boards.dk for at finde det bedste udvalg af Stand up Paddle boards af de nyeste modeller.

Der er et god udvalg af både de oppustelige sup board som er gode til enten at tage på ryggen i form af en medfølgende taske, eller du kan også lægge det omme i bagagerummet da det ikke fylder meget mere end en god rygsæk.

Så uanset om du har en stor station car, en smart bil eller endda cyklen, så er det herlig nemt at komme afsted – så find dit nye stand up paddle board og kom ud på vandet i en fart !

Der er også andre boards at vælge i mellem, der findes også faste SUP board som naturligvis fylder mere og kan gøre transport en udfordring, men disse vil du opleve værende meget retningsstabile og har et utrolig lækker glid igennem vandet – de er ikke så følsomme overfor bølger, så du kan godt tage ud selvom det blæser en smule og vandet ikke står hel blikstille.

Men tilbage til hvorfor det er så fedt at stand up paddle boarde, det er en genial aktivit her om sommeren fordi at det er så nemt at komme i gang med, du kan med fordel starte med at sidde på dine knæ og få en fornemmelse af hvordan boardet reagere når det er på vandet. Selvom det ikke kræver mere end ganske almindelig fysik, så kan det god opleves som værende levende og til tider sprælsk når man prøver første gang.

Men det kan læres rigtig nemt, og de fleste står allerede op efter 20 minutters træning. Når du først er kommet op og har en god fornemmelse af boardet og de forskellige bevægelser der sker når du padler ud, så er det bare med at nyde friheden det giver, og ikke mindst stilheden.

Det er ren poesi og lækkerier for hjernen at koble af på vandet.

God fornøjelse med dit nye Stand Up Paddle Board!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *