Hoppeborge efter tema

Hoppeborg efter tema

Hos superlej, der hører under superevent, har vi mange forskellige hoppeborge og der er helt sikkert også en der passer til jeres tema.

Hvis festen har noget med dyr at gøre kan vi både klare en Giraf, en elefant eller en krokodille. Hvor Giraffen og Elefanten minder meget om hinanden i størrelse og type, så skiller krokodillen hoppeborgen sig ud. Denne har nemlig både oppustelige “boksepuder” inden i sig og den har en rutsjebane. Samtidig gør selve krokodillens mund sig godt ud for opfindsomme børn.

Er det tværtimod en Pirat fest I skal holde, så har vi både et piratskib og vores multiplay pirat. Piratskibet er udstyrret med en rutsjebane og er ellers formet som et piratskib, men papegøje på taget, piratflag og masser af hoppeplads. Multiplay pirat hører til blandt vores store hoppeborge, og ud over en rutsjebane får I derudover også en mindre forhindringsbane. 

Holder i Jungletema, eller måske hawaifest, så kan jeg anbefale vores Jungledyr. Også denne har rutsjebane og dens blå og grønne farver, samt dekorationer med palmer og aber, sender tankerne lidt sydpå.

Hvis I skal gå all in, så skal I tage et kig på vores Junglebane. Denne tager prisen for den største hoppeborg og det giver lidt vibes af en vipeout bane. Den ene halvdel består af forhindringsbane med slalom og buer man skal kravle under og den anden består af en ca. 3,5 meter høj rutsjebane (som I først lige skal klatre op til). Især større børn vil have stor glæde af denne.

Helt plain har vi vores regnbue hoppeborg som også er blandt de billige hoppeborge vi har. Tanken med denne er at man selv henter den hos os og returnere den igen, for at holde prisen nede. Den bliver dyrere hvis man skal tilkøbe levering og så kan man lige så godt leje en af de større.

Alle hoppeborge er forsikret og har tilhørende tilsynsbog.

En kommentar Tilføj dine
 1. Hi!
  Earn every MINUTE without limit of 100, 200, 500, 1000 and whiter Dollars USA, there are NO limits!
  Instant withdrawal!
  + Demo account!
  + Free Signals!
  + Free training!
  + *PROMO-CODE*: OLYMPOLYMP
  *From $50 +30% to deposit!
  WARNING! If you are trying to access the site from the following countries, you need to enable VPN which does not apply to the following countries!
  Australia, Canada, USA, Japan, UK, EU (all countries), Israel, Russia, Iran, Iraq, Korea, Central African Republic, Congo, Cote d’Ivoire, Eritrea, Ethiopia, Lebanon, Liberia, Libya, Mali, Mauritius, Myanmar, New Zealand, Saint Vincent and the Grenadines, Somalia, Sudan, Syria, Vanuatu, Yemen, Zimbabwe.
  Sign up and start earning from the first minute!
  The promo code is valid through this link only!
  https://trkmad.com/101773/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *