Min onkel ødelagde mit Apple watch

 

Det var tilbage for et halvt år siden, mig og min onkel skulle ud og spille fodbold Det er noget vi plejer at gøre hver søndag. Planen var således at der vil være 5 andre der skulle spille med os og Det har altid været Sådan at hvis vi ikke er mindst 7 så gider vi ikke spille. Men det var vi, så vi tog hen til fodboldbanen omkring klokken 12 om morgenen, og der mødtes vi med de andre, som vi plejer at gøre. Vi startede selvfølgelig med at varme op og så derefter delte vi os ind i hold. Mig og min onkel var gået på hvert vores hold, og kampen startede egentlig meget stille og roligt. Men langsomt begyndte det at tage fat, mig og min onkel og jeg er begge to meget konkurrerende, hvilket betyder at ingen af os vil tabe.  Det at vi var på hver vores hold gjorde at der gik meget konkurrence i det. Det førte til lidt skubberi og konkurrencer rundt på banen, kampen var meget lige og man kunne mærke spændingen da vi var nået til de sidste par minutter. Nu var det sidste mål, og min onkel prøvede begge to at få fat i bolden. Her kommer han til at vælte mig og træder på mit helt nye Apple Watch, selvom Apple Watch kan holde til meget, kunne det ikke holde til min onkels vægt. Det var revnet men han fik ondt af mig efter og heldigvis kendte han et godt sted, han kunne få lavet den til en god pris. Nemlig fixphone.dk servicen var i tiptop og den blev lavet rigtig hurtigt. Det er i hvert fald ikke første eller sidste gang, at man kan fange mig nede ved dem, og jeg ved at næste gang noget jeg har, skulle gå i stykker at jeg skal tage hen til dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *