Sparetips til virksomheder: Gør disse ting for at spare

Virksomheder i dag er meget forskellige, men mange ting er de samme. Alle virksomheder skal lave et regnskab, de skal have en erhvervskonto, og så er der en række praktiske ting, som plejer at være de samme for alle virksomheder. Det er derfor muligt at spare på netop disse ting, og dette kommer til at være fokusområdet i denne artikel.

#1 Regnskab

Regnskabet er vigtigt, og du kan ikke komme uden om at gøre det. Alle skal lave et regnskab, og dette skal man lave, fordi man skal betale skat, og så er det også et krav fra lovgivernes side. Det er billigst at gøre det selv, for her skal man “bare” købe et abonnement på et regnskabsprogram. 

For at du rent faktisk kan gøre det selv, så skal du være i stand til at sætte dig ind i de forskellige regler. Reglerne kan være forskellige fra virksomhed til virksomhed, men sådan nogle basale ting som moms og lønninger – ja, de ting er standard, og de er ikke så forskellige.

#2 Konto

Har du danske kunder, så vil mange af dem nok betale med MobilePay. Så vidt vi ved, så skal du have en dansk erhvervskonto for at tage imod MobilePay. Generelt skal du også have en erhvervskonto, når du har et selskab. Dette skyldes, at det offentlige skal kunne sende penge til dig, og derfor skal denne erhvervskonto også være din NemKonto.

NemKonto får du automatisk, hvis du får dig en dansk erhvervskonto. For mange mennesker er det bedste bud en erhvervsbank som Lunar, hvor du betaler et fast månedligt abonnement. Du kan læse mere om Lunar som bank til erhverv her: https://erhvervskontopris.dk/bank/lunar/.

Det er dog også muligt at anskaffe en udenlandsk erhvervskonto og få denne som NemKonto. Det er blot ikke så nemt, og du kan ikke anvende denne sammen med MobilePay. Er MobilePay derfor vigtigt for virksomheden, så bør du overveje at få en dansk erhvervskonto.

#3 Papir

Undgår du at udskrive alt for meget, så kan du spare en masse penge. Udover dette så skåner det også miljøet, og så kan du stolt på din hjemmeside skrive, at du støtter miljøet ved at bruge mindre papir. Mange virksomheder gør det på deres hjemmesider. Dette er virkelig i denne hjemmesides ånd, som handler om natur og ungdom. De unge elsker miljøhensyn, og det kan du være med til at støtte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.