Takketale til konfirmation

Mange ønsker sig at holde en takketale til konfirmationen og det kan der være god grund til. Det er godt at få sagt tak dem der har holdt festen, og alle gæsterne der kom med de mange fine konfirmationsgaver. Det er dog ikke alle konfirmander, der har nemt ved at rejse sig op i en stor forsamling og holde en tale. Men for dem der gerne vil så er der hjælp at hente til din takketale her.

Når familien samles er det altid en glad dag, og hvilken dag er bedre end når det skal fejres, at de unge er på vej til at træde ind i de voksnes rækker. En konfirmationsfest prydes med lækker mad, sange, gaver og gode grin imens der skåles. De voksne holder også et par taler og byder velkommen til festen. Nogen bedsteforældre har festsange med og nogen af dem holder også en tale. Der er ofte et par indslag med sjov underholdning hvor alle kan være med.

Indhold i din takketale

Når der skal siges tak med en tale fra konfirmanden, så er det en kort og præcis tale der har til formål at sige tak. Selv om at det normalt er en kort tale, så kan det være rart med lidt hjælp. Festsangetaler.dk har en gratis skabelon til din takketale, eller der er mulighed for at vælge en gratis takkesang.

  • Tak for festen
  • Tak for livet
  • Tak for gaverne
  • Hold talen kort
  • Udbring en skål for dine forældre

For din egen skyld, så få talen overstået så hurtigt som muligt – aftal med dine forældre, hvor hurtigt du kan komme på med talen. Så kan du slappe af bagefter og nyde festen sammen med familien, der er nok både onkler og tanter og mange flere på besøg som du ikke har set længe. Tillykke du skal konfirmeres, det bliver en rigtig god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *