3 populære metoder til at behandle alkoholisme

Alkoholisme er en sygdom, der rammer rigtigt mange mennesker. Men der er heldigvis hjælp at hente. Du kan blive behandlet for alkoholisme på en række forskellige måder. Her får du et overblik over 3 populære metoder.

Rehab

Rehab er en metode, der er meget effektiv. Én af de steder som kan tilbyde rehab er Alfa KBH med deres Alfa Rehab. Alfa Rehab er en 12-trins metode, der er baseret på den kendte 12-trins metode. Alfa Rehab har dog tilføjet nogle elementer, så metoden er blevet endnu bedre. Alfa Rehab er en behandling, der er meget effektiv, fordi den tager udgangspunkt i den enkelte persons behov. Behandlingen er meget intensiv, og derfor er det en fordel, at den kun varer 12 uger.

Antabus

Antabus er medicin, der bliver brugt som supplement til alkoholbehandling. Antabus virker ved, at man får kvalme og opkastninger, hvis man drikker alkohol, mens man tager medicinen. Medicinen er meget effektiv i forhold til at få folk til at stoppe med at drikke. Men det er ikke alle, der kan tåle medicinen. Derfor er det en fordel at tale med sin læge, før man begynder på behandlingen.

12-trins metoden

Den kendte 12-trins metode er også en effektiv metode til at behandle alkoholisme. Denne metode tager udgangspunkt i, at man erkender, at man har et problem, og at man vil gøre noget ved det. Derefter går man igennem de 12 trin, der hjælper en med at komme ud af alkoholismen. Denne metode er effektiv, fordi den tager højde for den enkelte persons behov.

Hvilken skal du vælge til din pårørende?

Når du skal finde en metode til din pårørende, er det vigtigt, at du finder en metode, der er effektiv og som samtidig tager udgangspunkt i den enkelte persons behov. Det er vigtigt, at du finder en metode, som du og din pårørende har tillid til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *