9 perfekte gaver til den nye familie

Den nye familie er en glædelig begivenhed! Der er meget at fejre, og hvilken bedre måde at vise din begejstring på end ved at give de nye forældre en gave? Men hvad skal du give dem? Her er 9 perfekte gaver til den nye familie.

1. Bleer: En uendelig forsyning af bleer er en nødvendighed for enhver ny baby! Overvej at give familien en gave med en rigelig mængde bleer, så de kan komme igennem de første par måneder.

2. Babytøj: Sødt og hyggeligt tøj vil helt sikkert få alle nye forældre til at smile! Du kan ikke gå galt i byen med at købe små undertøj, huer og støvletter til den lille. De vil være stilfuldt klædt på hele tiden!

3. Boligudstyr: En ny baby får brug for mange ting lige fra sofaer og senge til barnestole og barnesenge. Overvej at købe nogle møbler til familien, som kan hjælpe dem med at gøre huset til et hjem for deres lille barn. Det kan også være nogle nips til vindueskammene, såsom lysestager eller et salt og peberkværn.

4. Fotograferingssession for nyfødte: Indfang smukke minder fra denne tid i familiens liv med en nyfødt fotosession! Denne gave vil helt sikkert blive værdsat i mange år fremover.

5. Gavekort: Hvorfor ikke lade forældrene vælge det de virkelig har brug for? Giv dem et gavekort, som de kan bruge til alt det, de ønsker – uanset om det er bleer, tøj eller legetøj.

6. Babyudstyr eller legetøj: Legetøj, rangler og tæpper er altid en fornøjelse for nye forældre. Sørg for at vælge noget, der er sikkert for barnet – alderstilpasset legetøj og spil ville være godt! Der er dog også babyudstyr, som kan være nyttigt. Et badekar med babyindsats, en klapvogn eller en bæresele. Find den rette bæresele her.

7. Haveudstyr: Hvis den nye familie lige er flyttet ind i et hus og har en have, kan du overveje at give dem nogle haveredskaber. En smule gravearbejde, plantning og lugning kan være med til at gøre deres udendørs område smukt. Eller du kan give dem maskiner, som de skal bruge i haven, såsom en græsslåmaskine, regnvandstønde eller måske en græstrimmer, som kan lue den værste ukrudt. Find den rette på Bedsteitest.

8. Oplevelser: I stedet for materielle gaver kan du give dem oplevelser i stedet for materielle gaver. En dag på stranden eller en picnic i parken er sjove aktiviteter, der kan hjælpe de nye forældre med at knytte bånd til deres baby og skabe varige minder. Det kan bådevære aktiviteter og oplevelse for forældre og børn, men det kan også være ideelt til kun forældrene. Det er nemlig vigtigt, at man får lidt alenetid, mor og far uden baby for at bevare gnisten.

9. Penge: Penge kan virke kedeligt at give, men som nybagte forældre, som måske også lige er flyttet ind i en ny, dyrere bolig, så kan penge falde i god jord. Man kan altid finde på noget godt at bruge pengene på. Hvis ikke det skal være noget praktisk og måske fornuftigt, så kan man også bruge dem på en god middag ude i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *