Abonnement boks til hunde? – Vælg en PeddyBox

Hvad er abonnement boks til hunde egentlig, tænker du måske. Men det er, ligesom hvis du modtager en beautyboks eller eventuel en måltidsboks til familien, så kan du altså også få en boks, hvor du kan forkæle familiens kæledyr. Det kaldes for en PeddyBox, og den kan forhandles hos DyreVerdenen.dk

Hvad består boksene af?

Der fås 3 forskellige bokse til din hund:

  • Legetøjsbox
  • Godbidsbox
  • Combibox

Når du skal vælge en box til din hund, så skal du vælge den box, som passer ud fra dens vægt. Boxene er opdelt i 3 vægtklasser:

  • 0-9 kg
  • 9-25 kg
  • Over 25 kg

De er opdelt for at imødekomme både mængde og størrelser. Da en lille hund på 3 kg ikke spiser lige så meget godbidder som en hund på 20 kg. Og en hund på 20 kg vil ikke kunne benytte legetøj, der er tilpasset en hund på 3 kg. Derfor skal du altså bestille efter det indhold, du gerne vil have, men også efter din hunds vægt.

Legetøjsboxen

Legetøjsboxen er boksen, som indeholder legetøj til dit kæledyr. Det kan være alt fra tygge-ting, legetøj, der styrker hundens lugtesang eller smagssans. Legetøjet er nøje udvalgt efter vægtklassen, så det er robust, og kan holde til bid og leg. Du vil kunne finde legetøj, som du normalt ikke ser i din lokale dyreforetning. Når du bestiller et abonnement boks til hunde, så vil du modtage en box med nyt legetøj i hver måned. Både til stor overraskelse for dig, men særdeles også for din hund.

Godbidsboxen

Er din hund madglad? Eller måske den er kræsen, og du leder efter et ny form for snacks til din hund? Så bør du købe gidbidsboxen. Den vil indeholde lækre og smagsfulde snack til din hund. Størrelserne på godbidden er afhængig af den vægt, du vælger. Da små hunde skal have mindre størrelse snacks, end en stor hund skal. Godbidderne er lavet af gode råvarer og af høj kvalitet, da din hund fortjener det bedste af det bedst. Hvis du køber godbidsboxen på abonnement, så vil du hver måned modtage nye snacks, som din hund vil glæde sig til at smage.

Combiboxen

Combiboxen er boksen for dig, som har en hund, der både elsker at lege og at spise. Men den er også til dig, som ikke kan vælge om, det skal være den ene eller den anden boks. Combiboxen indeholder nemlig både legetøj og godbidder, så din hund ikke behøver at gå på kompromis. Det indeholder bare halv så meget legetøj end legetøjsboksen, og halv så mange godbidder som godbidsboxen. Hvis du bestiller combiboxen som abonnement hver måned, så vil din hund blive forkælet med både nyt legetøj og nye godbidder hver måned.

Der er ingen grund til at lade vær med at forkæle sin hund. Ofte glemmer vi at købe de sædvanlige godbidder i den lokale brugs, og hunden bliver ofte forsømt. Med en abonnementløsning som dette, så vil din hund aldrig føle sig glemt igen, og du skal ikke engang selv huske på bestilling, for det sendes helt automatisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *