Ametyst mod stress, angst og tankemylder

Ametyst er uden tvivl den mest populære krystal til at lindre stress, angst, tankemylder og nerver. Men ved du egentlig hvorfor? 

Ametyst krystallen har i årevis været en yderst populær krystal verden over. Faktisk har den haft en betydning i mange af de organiserede religioner og spirituelle trosretninger, hvor krystallen ofte symboliserer renhed. 

Af samme årsag har krystallen også flittigt været benyttet, når det drejer sig om at behandle angst, stress og eksempelvis tankemylder. 

Krystallen er nemlig fantastisk til at skrue ned for bekymringer, som ikke gavner os. Med den kan vi fjerne “støjen” som forhindrer os i at se klart. 

Ametyst til chakra healing 

Ametyst er ikke overraskende knyttet til vores krone chakra og tredje øje. På den måde har ametyst alt med tanker, drømme og indsigter at gøre. 

Når vi behandler symptomer på stress, angst og tankemylder skal vi ofte se på ubalancer her. Dette kan også komme til udtryk som migræne, spændinger og hovedpine i området, hvilket ametysten kan støtte os i at blive fri fra.

Måden du anvender en ametyst til chakra healing er ved at placere krystallen i området. I dette tilfælde i midten af panden, i området over øjenbrynene samt over hovedet – altså udenfor den fysiske krop. 

Der er ingen grund til at være nervøs for om krystallen er placeret perfekt, da vores chakra opfanger energi i hele området omkring dem. 

Andre arbejdsmetoder med ametyst

Der findes dog en lang række metoder til at arbejde med sine krystaller, herunder ametyst, eksempelvis kan det være gavnligt at sove med krystallen under sin hovedpude eller have den på kroppen som smykke. 

Det kan du læse meget mere på savasana.dk/ametyst 

Her kan du også læse om hvordan du får mest ud af krystallen ved at placere den klogt i hjemmet samt hvordan du løbende renser og oplader energien i den. 

Læs også mere om krystaller her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *