På ravjagt i naturen

Ravjagt er også for vi unge

Mange tror at ravjagt kun er for ‘gamle mænd’ men det er så langt fra sandheden som noget kan være da ravjagt er blevet ufatteligt populært og især mange unge mennesker har fået øjnene op for denne form for motion og velvære i naturen hvor man kommer væk fra mobiltelefon og iPad.

Jeg går på ravjagt om natten

Mit navn er Christine og men et 37 timers arbejde har jeg ikke tid til at gå på ravjagt i dagtimenerne andet end i mine weekender men der vil jeg også gerne være sammen med mine veninder selvom flere af dem også går på ravjagt er en tur i byen selvfølgelig noget vi stadig gør når ellers Coronaen tillader det. Jeg er 24 år med et ret stort netværk så jeg har aldrig kedet mig som sådan men de timer jeg er på stranden giver bare så meget ‘luft’ i hovedet, hvilket er helt vidunderligt.

Ravjagt om natten kan kun lade sig gøre hvis man har en ravlygte og jeg startede med en lille lygte fra vores lokale købmand med 51 pærer, den kunne da godt lyse og finde rav men da en af mine veninder var med mig på stranden med hendes nye lygte faldt jeg næsten bagover da hun tændte sin ravlygte – der var bare så meget mere lys og den lyste på en helt anden måde end min, lidt svært at forklare men hun kunne lyse langt og det kan jeg slet ikke jeg kan kun se lige foran mig.

Ravlygterne

Hun havde købt ravlygten online hos Ravfund.dk så jeg var simpelthen nød til at skulle have en sådan og nu er den bestilt så glæder mig til den dukker op. Eneste ulempe var at jeg må undvære byture et par gange men mon ikke det går, veninderne og jeg kan da altid tage et par Mokai med til vandet til efter ravjagten 🙂

Natur oplevelsen

Ja så underligt som det end lyder så har jeg altid syntes at gå ved stranden eller i skoven var noget af det mest intetsigende og skulle jeg til havet var det så sandelig for at bade og sole mig – ikke for at vandre frem og tilbage men ravjagten har trigget et eller andet i min krop og flere af mine veninder har det på samme måde så ravjagt gør et eller andet ved os, måske det er skattejagten og jagten på den skjulte skat men hvad end det er så er det behageligt.

En ting der undrede mig er at vi meget tit på vores ture møder andre kvinder og selvfølgelig også mænd men jeg havde nu troet at mændene ville være i overtal men det er der ikke noget der tyder på  så måske ravjagt mere er en kvinde ting end en mande ting, jeg ved det ikke men vi er om ikke andet godt repræsenteret på de Danske strande 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *