Beskyt din iPhone – disse 3 ting skal du have

Det er en dyr investering at købe en iPhone. Det er også dyrt at få repareret en iPhone, hvis du uheldigvis får smidt den på gulvet og smadret skærmen. Desværre er det velkendt blandt iPhone-ejere, at deres telefon altid har en knækket skærm. Det skyldes at iPhones er ret så skrøbelige, og altså ikke tåler en tur på stengulvet, på samme måde som din gamle Nokia telefon fra  2005. 

Derfor skal beskyttelsesudstyret aldrig spares væk, når du køber en iPhone. Disse 3 ting bør gå hånd i hånd med din nye telefon, hvis du gerne vil sikre dens lange levetid. 

1. Et beskyttende iPhone cover

Det kommer måske ikke som nogen overraskelse, at din iPhone har brug for et cover. Du leger virkelig med ilden, hvis du render rundt med en “nøgen” iPhone uden nogen form for cover. Et iPhone cover er det første, som du bør købe, når du erhverver dig en ny telefon. Du kan både finde flipcovers til både bagsiden og forsiden, eller enkle covers til bagsiden med en beskyttende forkant. 

Du kan for eksempel finde et væld af smarte Iphone 13 covers til de nyere modeller, som er lige så stilfulde, som de er praktiske. 

2. Et panserglas

Hvis din iPhones skærm skal beskyttes ordentlig, så er et panserglas et must. Et panserglas kendes også som et beskyttelsesglas, og er et gennemsigtig lag, som lægges oven på din telefons skærm. Glasset er lavet i hærdet plast, som kan tage fra, hvis nu du skulle tabe din telefon på gulvet. Panserglasset er diskret og nedsætter ikke touchfunktionen, så du kan bruge din telefon helt normalt. 

3. Popsockets eller fingerholder

Popsockets eller fingerholder er en lille smart rem eller fingergreb, som du kan montere med stærktklæbende klister bag på din iPhonen. Formålet er at give dig et bedre greb om din telefon. Det gør det lettere for dig at betjene din iPhone med en hånd uden, at du er i fare for at tabe den. 

Hvis du for eksempel skal tage en hurtig selfie, så kan du holde fast om bagsiden på telefonen med et par fingre, og have et godt greb om din telefon. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *