Derfor giver en ferie på vandet mening

Hvis en ferie er til for at skubbe hverdagens stress og jag på afstand, er livet på en båd et evigt ferieparadis! Fra det øjeblik du forlader havnen og kommer ud på vandet, er hverdagens problemer nemlig små. Foran dig ligger det åbne hav, frisk vand og masser af sjælero. Så hvorfor egentligt ikke holde sommerferien på din båd?

Ferie på båden er en fremragende idé til sommerferien

Der er rigtig mange gode grunde til, at ferie på din båd kan svare sig. Hvis du motiveres af at gøre en god handel, kan du f.eks. prøve at sammenligne en ferie på din egen båd med en charterferie eller bare en bilferie ud i Europa. En charterferie koster let 40.000 kroner for en almindelig familie, når transport, mad og oplevelser er gjort op. Men på din egen båd har du allerede styr på din transport og din soveplads. Du skal derfor blot finde mad. Og da mange både har eget lille køkken, kan du nærmest selv bestemme, om du vil spise for 1000 kroner eller 5 gange så meget.

Samtidig har du adgang til alle landets kyster, du kan hoppe direkte i havet og bade, du kan fiske, du kan ligge til kajs og udforske en ny by og meget mere. Der er næsten uanede muligheder.

Du kan selv klargøre og nyde det flotte resultat

En af de store gevinster ved at have en båd, hvis man godt kan lide at bruge hænderne, er at man ofte skal passe og pleje den. Og hvilken følelse kunne næsten være bedre, end at klargøre båden til familiens ferie?

Når båden skal gøres klar, er det særligt bundmalingen, du skal være grundig omkring. Det er nemlig den, der holder havets liv væk, når båden ligger stille, så den ikke får begroninger og meget mere. Det betyder, at den kan holde sig ren, så den glider bedre i vandet og bruger mindre brændstof. Vi anbefaler behandling med Hempel SIlic One, der er baseret på silikone og hydrogel.

Nemt at være impulsiv

Som en sidste bemærkning til fordelene ved at holde ferie i egen båd kommer vi ikke uden om, at det er nemmere at være impulsiv! Du kan hoppe på din båd, når det behager dig – uden at skulle planlægge tur til lufthavnen, købe flybilletter eller noget andet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *