Dyrk fitness i det fri

Den friske luft, solen og det grønne i naturen har alle en positiv indvirkning på vores fysiske og mentale sundhed. Derfor er det så vigtigt at komme ud og nyde en god træning i det fri! Det giver os ikke kun en bedre følelse af velvære, men det er også godt for vores kondition. I denne artikel vil vi tage et kig på nogle af de bedste udendørs naturfitnessområder, som du kan benytte dig af, samt hvilke typer af udstyr du kan bruge, hvis du ønsker at fokusere på bestemte muskelgrupper.

Derfor er fitness I naturen ideelt

En af de fantastiske ting ved naturen er, at der er så mange forskellige måder at være aktiv og holde sig i form på. Uanset om du er på udkig efter en udfordrende vandretur eller en afslappet spadseretur, er der helt sikkert noget, du kan finde, som der passer til dine behov. Og hvis du vil være lidt mere kreativ med din træning, er der masser af udendørs fitnessudstyr til rådighed, som kan hjælpe dig med at målrette din træning mod forskellige muskelgrupper.

Sådan kan du træne de forskellige muskelgrupper i naturen

I træningscenteret er der en maskine til de enkelte muskelgrupper, men hvis man gerne vil træne i naturen, så er man nødt til at være mere kreativ tændende. Her vil vi give ideer til, hvordan du kan træne de forskellige muskler:

Benmuskler – Gåture, jogging eller løb er alle gode måder at bevæge benene på og forbedre din kardiovaskulære kondition på. Hvis du vil have lidt ekstra udfordring, kan du prøve at vandre op ad en bakke eller tage nogle trapper. Du kan også lave squats med en træstamme i armene.

Biceps – For biceps kan du prøve at lave nogle chin-ups på en gren af et træ. Hvis du ikke har adgang til et træ, kan du også bruge en parkbænk eller en anden robust genstand i skulderhøjde.

Triceps – En måde at træne dine triceps på er ved at lave armbøjninger mod en træstamme. Du kan prøve også at læne dig op ad en væg og lave nogle triceps dips.

Skuldre – Skulderpres er en god måde at træne dine skuldre på. Du kan bruge en trægren eller en parkbænk til denne øvelse. Hvis du ikke har adgang til udendørs fitnessudstyr, kan du også lave denne øvelse med håndvægte derhjemme.

Bryst – For brystøvelser kan du prøve at lave push-ups på jorden eller mod en træstamme. Hvis du vil gøre det mere udfordrende, kan du prøve at lave enarmede armbøjninger eller klap-bøjninger.

Ryg – Hvis du vil træne dine rygmuskler, kan du prøve at lave pull-ups på en gren eller en parkbænk. Du kan også prøve at lave bent-over rows med en træstamme eller håndvægte.

Mave – Sit-ups og mavebøjninger er altid en god måde at træne dine mavemuskler på, men hvis du vil gøre noget anderledes, kan du prøve at hænge i en gren og lave benløft.

Som du kan se, er der mange muligheder for at dyrke naturfitness.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *