Hvordan fungerer meditation? Videnskaben siger, at det kan ændre din hjerne til det bedre.

Der er stadig meget videnskabelig forskning, der skal laves i sagen, men der er talrige undersøgelser, der tyder på, at meditation har en positiv indvirkning på hjernen. Det menes, at regelmæssig meditation kan hjælpe med at øge densiteten af gråt stof i visse områder af hjernen, herunder hippocampus (associeret med hukommelse), den præfrontale cortex (associeret med fokus og selvkontrol) og lillehjernen (associeret med balance og bevægelse). ). Derudover er meditation blevet forbundet med nedsat aktivitet i amygdala – den del af hjernen, der er ansvarlig for stress og angst. Dette kan være grunden til, at meditation ofte anbefales som en behandling af tilstande som angst og depression. Det menes, at fordelene ved meditation ikke kun kan være fysiske, men også kognitive. Meditation er forbundet med reduceret sindvandring og dagdrømmeri, og øget 'meta-bevidsthed' eller evnen til at iagttage sig selv.

Mindfulness meditation kan reducere stress, angst og depression

Mindfulness meditation er en vidunderlig måde at fokusere på nuet og forbinde med dine indre tanker og følelser. Det kan hjælpe dig til at blive mere bevidst om dine tanker og følelser, og hvordan de påvirker din adfærd. Øvelsen kan også hjælpe dig til at lære at acceptere og håndtere svære tanker og følelser på en mere positiv måde. Denne mindfulness-træning er designet specielt til mennesker, der oplever depression og angst. Den er baseret på buddhistisk lære, og den hjælper dig med at bruge mindfulness til at genkende den sande natur af dine tanker og følelser, og den måde, de kan påvirke din adfærd. Mindfulness lærer dig at håndtere svære situationer på en mere positiv måde, uden at lade dine tanker styre dine handlinger. Den meditationsteknik, der bruges under dette program, er kendt som mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR).

Tro & Tro: En tidløs fortælling om venskab

Tro og Tro er to uadskillelige bedste venner, der elsker at lege sammen. Uanset om de leger tag, udforsker kvarteret eller bare sidder og snakker, har disse drenge det altid sjovt. Tro er altid til noget, og Tro elsker at få ham til at grine. De er den perfekte duo. Tro kan være lille i størrelsen, men han er en stor personlighed. Han elsker at spille fodbold, basketball og især tag. Han er altid klar til sjov og kommer godt ud af det med alle, han møder. Tro er også meget smart og har en god sans for humor. Han elsker at grine og ville være en fantastisk tilføjelse til enhver familie. Tro er i øjeblikket på plejehjem hos sin egen aktive familie og har det rigtig godt. Han vil fortsætte sin terapi og lege med sin plejefamilie, indtil han finder sit evige hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.