Så er det tid til at finde teltet frem igen

Dette indhold er sponsoreret

 

Danmark er som skabt til teltture og udeliv. Hvis man ikke allerede har planlagt, hvor den næste telttur skal gå hen, så er det bare med at komme i gang. Vil du helst tage på tur herhjemme, har Danmark ikke mindre end 275 skovområder, hvor man må telte. Foretrækker du derimod at tage til Sverige for at campere, giver allemandsretten i Sverige dig mulighed for, at du kan slå dit telt op næsten lige hvor du vil, i skov, på mark eller strand. Uanset destination skal du dog først lige have tjekket dit udstyr, om alt er som det skal være. En af de mere vigtige ting, som du skal sørge for at få tjekket, er soveposen. Er den gamle sovepose udtjent, og du skal ud og investere i en ny, så find den rette model her

Lav en tjekliste

Hvis du tager på telttur hvert år, ved du sikkert, at der ikke er noget mere træls, end at have glemt din trangia eller hammeren til at slå teltpløkker i med. For at få det store og forkromede overblik, og ikke skulle huske på de samme ting hvert år, er det en rigtig god idé, at lave en fast tjekliste. Tjeklisten gemmer du på din mobiltelefon eller din pc, og så kan du bare finde den frem igen året efter. Hvad skal der så stå på tjeklisten, tænker du måske? Ja, først og fremmest, da det nu drejer sig om en telttur, skal du selvfølgelig have dit telt med, samt alt udstyret, som hører med til teltet. Ligesom sovepose og liggeunderlag også hører med til det helt basale. Dette er sådan set de mest lavpraktiske ting, som du helt sikkert ikke kan undvære, hvis du skal på telttur.

Luksusmodel eller den primitive model

Hvad du herefter vil putte i rygsækken, er lidt op til dig selv. Er du mest til luksus, eller kan du godt lide at leve primitivt? Hvad du ellers vil have med, afhænger selvfølgelig også af årstiden, om det er sidst på sommeren og det derfor kan blive lidt koldt om aftenen og natten. Ligesom det også afhænger af destinationen. Har du planlagt en vandretur, eller bliver du på den samme plads i hele ferien? Kan og vil du selv kokkerere, skal du selvfølgelig have din trangia og udstyr til dette med også. Ligesom du skal forholde dig til, om du vil have provianter med hjemmefra, eller købe ind fra dag til dag, hvis der er mulighed for det. Der er en del forskellige ting, som du skal have forholdt dig til, inden din tjekliste er perfekt. Men nu er du i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *