Stærk Powerbank 

Stærk Powerbank 

Vi tilbyder powerbanks i adskillige forskellige modeller om det skal være en selvopladende powerbank der oplades ved solenergi, om powerbanken skal have en høj batterikapacitet, om den skal kunne lade mange enheder op på samme tid eller alle før nævnte.  

Powerbanks findes i talrige forskellige afstøbninger om du ønsker en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du vil have en stor powerbank med et større batteri, som du ikke skal lade op så tit. Er du på farten og bruger din telefon eller tablet, når du er på arbejde og dræner din enhed for strøm. Så kan det være ideelt at tilkøbe sig en powerbank, som kan lade din telefon og iPad op på samme tid og hurtigt evt. med quick charge. Vores powerbanks kommer med en strømmåler, så man kan se om din powerbank har lidt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade den op. 

Elsker du at gå lange ture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være optimalt for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er på farten. Her har vi endda powerbanks med solceller, så du kan nyde det dejlige vejr og samtidig lade din enhed op mens du får en pause fra hverdagen. Nyerere telefoner skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden flere forventninger til hvad mobilen skal kunne. Alle disse funktioner er med til at tage batteritid og det kan være smart i mange tilfælde at have en powerbank, så du slipper for at skulle lede efter en stikkontakt hver gang du skal lade ens mobil op.  

Spiller du på din telefon har du sikkert oplevet at det stjæler din telefons strøm og det er bittert at skulle afbryde sit spil fordi du er ved at have lidt strøm. Størstedelen powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er ideelt at få en powerbank, som er kompatibel med netop din mobil i stedet for at man skal lede en mellemløsning. Undgå afbrydelserMed en powerbank kan du undgå at du løber tør for strøm mens du er på farten og ikke har adgang til en stikkontakt.  

Ny teknologi 

Hos PrisPresseren er der igennem tiden hændt meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en enorm batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så man kan opleve utallige opladninger gennem powerbanken før den har brug for en opladning på ny. Du kan derfor også opleve at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu ultra små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. Nogle kommer med solceller, så du faktisk ikke har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogen kommer med trådløs opladning, så du undgår for at skulle have ledninger med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med adskillige udtag, så du kan lade adskillige enheder på samme tid. Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også se forskel mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle prioritere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm. Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan holde til, men nu kan powerbanks fortælle, hvornår din smartwatch er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.   

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *