Tips til forårets sortiment af elcykler

Har du fået lidt længere til arbejde, eller kunne du bare godt tænke dig at cykle mere rundt? Så investér i de nye e-fly cykler, som er elcykler, der giver dig muligheden for at komme hurtigere fra A til B. E-fly er et dansk mærke, der producerer stilrene og brugervenlige elcykler til meget gode priser. Og de fås både i herre- og damemodeller. Herunder kan du læse lidt om de forskellige elcykler.

Find det perfekte produkt til det danske vejr

E-fly producerer elcykler, der er designet til vejrforholdene i Danmark med både det blæsende og ustadige vejr, men også til en smuk solrig sommerdag. Cyklerne er alle udstyret med støjsvage motorer og tilbehør af allerhøjeste kvalitet. Du finder både en model til herrer og en model til dame, hvor damernes mest populære model er Nova Max II. Den fås i elegante farver og er fuldstændig ideel til byen, hvor man skal cykle til og fra arbejde og for eksempel handle ind. Cyklen her har lav indstigning, en praktisk og stærk bagagebærer, punkterfrie dæk og en lækker, komfortabel saddel. 

Til mænd er den mest populære modellen Via, der også er udført i et stilrent, nordisk design ligesom Nova Max II. Det er det oplagte valg til manden, der pendler til og fra arbejde – også selvom der kan være en lang distance. Den er dynamisk udformet, så det sikrer en fremdrift og fart i cyklen, som passer perfekt til manden, der også vil køre lidt stærkere og vise sig lidt på cykelstien. 

En miljø- og sundhedsmæssig investering

Elcyklen er ikke kun flot, pæn og praktisk, nej, det er også en god investering for miljøet. Det er det perfekte alternativ til bil og bustransport og er perfekt til de varmere dage her i sommerhalvåret. Her slipper man også for de nu lidt dyrere benzinpriser og brændstof i lange baner. Desuden kan du drøne lige forbi adskillige lange bilkøer i myldretrafikken på vej hjem fra arbejde. Hvis du normalt cykler, kender du måske også til de svedige plamager, når du møder på arbejde. Dette slipper du også for med en elcykel, da den ikke kræver lige så hårdt arbejde.

Dog kræver den arbejde i forhold til at tage bilen, så det er også en sundhedsmæssig investering i din krop og din sundhed og velvære. Mange er måske skræmte af, at en elcykel koster så meget mere end en normal cykel, men man glemmer måske, det er en investering på den lange bane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.