Sådan arrangerer du et succesfuldt babyshower

Sådan arrangerer du et succesfuldt babyshower

Babyshower konceptet har virkeligt vundet frem i Danmark, igennem de seneste par år. Det er langt fra en dansk tradition, men noget som man har importeret fra USA, på samme måde som for eksempel Halloween og Valentines Day. Det er der ikke noget dårligt i, men det har ikke altid være noget der har været populært. Det har dog ændret sig og nu er babyshowers forholdsvis almindelige i dansk kultur. Hvis man har påtaget sig den opgave det er at arrangere et babyshower, så er der nogle ting man skal være sikker på at sørge for. Hvilke ting det drejer sig om, kan du læse meget mere om i denne artikel.

Det vigtigste: Invitationerne

Det kan godt være at nogle mener, at nogle af de andre ting er vigtigere, men kort og godt: uden invitationer, ingen gæster. Det er derfor vigtigt at man få styr på babyshower kort og kuverter, så man kan sende invitationer ud til de personer, som man gerne vil have er en del af babyshoweret. Ved at have styr på dette fra starten, kan man herefter fokusere på de andre vigtige ting.

Intet babyshower uden dekorationer

En anden vigtig ting, er at finde de helt rigtige dekorationer og andre former for pynt, som kan være med til at kreere den helt rigtige atmosfære omkring babyshoweret. Det kan for eksempel være noget som balloner, guirlander og andre former for pynt, som enten er lyseblå eller lyserøde for at symbolisere barnets køn. Man kan også vælge neutrale farver, hvis man for eksempel ikke ved hvad køn barnet er endnu.

Husk mad og drikke

Et babyshower er sjældent en lang begivenhed, men det er derfor stadig nødvendigt at købe snacks, eller andre former for mad, samt noget at drikke. Dette er også med til at gøre det til en hyggelig begivenhed på lige for med dekorationerne. Hvis man er i tvivl om hvad man skal købe ind til at drikke, så kan man aldrig gå helt galt i byen med forskellige former for te eller kaffe. Man kan også købe ind så man kan skåle i et glas champagne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.