Trampoliner til nedgravning er populære

Trampoliner i jorden er den nyeste trend inden for sjov i baghaven. De er hurtigt blevet en af de mest populære ting at købe til dit hjem, og det er der en god grund til! I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle af grundene til, at trampoliner i jorden er blevet så populære, og hvorfor du bør overveje at købe en til dit hjem.

Hvad er en nedgravet trampolin?

En nedgravet trampolin er en trampolin, der står i jorden. Det er en trampolin, der er blevet installeret/gravet ned i jorden, så den ligger i niveau med jordoverfladen. Udover at det har en lang række fordele, ved, at den er nedgravet, så er der også en ting, som er en ulempe, og det er, at det kræver hårdt arbejde at grave den ned selv. Hvis man har adgang til en gravemaskine, kan det være lidt nemmere, men for de mennesker, som ikke har muligheden, der er der kun én ting at gøre: at gribe skovlen og grave! Det er en hård proces, men det er det værd i sidste inde.

Forberedelse

Inden vi nævner fordelene ved trampoliner til nedgravning eller en in-ground trampoliner, som de også hedder, så vil vi lige give en sød påmindelse om, at man lige skal have styr på et par ting, inden man bare begynder at grave.

Først skal du lige finde ud af, hvor trampolinen vil stå bedst i forhold til din have. Skal den stå midt i haven, i et hjørne, forhaven eller baghaven? Det skal der lige være styr på, inden man begynder at grave, for når først den er gravet ned, så kan man ikke bare lige rykke den igen.

Fordele ved en nedgravet trampolin

Nu, hvor du ved, hvor den skal stå henne, kan vi se på fordelene ved at have en trampolin nedgravet i jorden:

Den er mere sikker

Den største fordel er, at dine børn (eller hvem der ellers bruger den) vil være sikre. Med en almindelig trampolin er der fjedre og metalrammer, som kan forårsage alvorlige skader, hvis nogen falder ned. Med en trampolin i jorden er der ikke sådanne farer. Du er mindre tilbøjelig til at falde ned, og hvis du gør det, vil faldet ikke være så slemt og hårdt.

Det er mere privat

Dine naboer vil kunne se din almindelige trampolin fra deres have, men de vil ikke kunne se en trampolin i jorden. Dette er en stor fordel for folk, der ønsker at bevare deres privatliv.

Det er sjovere

Den sidste fordel er, at det bare ser sjovere ud! Me den høj trampolin skal du kravle op, og så igang med at hoppe, men hvis du har en nedgravet trampolin, så kan du pludselig tage tilløb til dine spring, så du rigtig får fart på. Her har placeringen en ret væsentlig rolle. Det vil også være sjovere i den forstand, at selv voksne kan være med til at hoppe, da de ikke skal kravle op.

Det er flottere

Der er ikke noget, der ser mere rodet ud end en kæmpe trampolin stående midt i haven. Men når man får en nedgravet trampolin, så forsvinder rodet, og det ser mere præsentabelt ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.