Sådan finder du en rigtig bådmægler, når du køber din første båd

Når du vil købe din første båd, er det vigtigt at finde en rigtig bådmægler. Mange mennesker forsøger at gå den gør-det-selv-vej og ender med at blive snydt eller udnyttet. En god bådmægler vil hjælpe dig med at finde den perfekte båd til dine behov og dit budget, og han vil guide dig gennem hele købsprocessen hele vejen igennem. Her er nogle tips til, hvordan du finder en velrenommeret bådmægler, når du er klar til at foretage dit køb!

Sådan finder du en bådmægler

Den bedste måde at finde en velrenommeret og kvalificeret bådmægler på er ved at lave din egen research. Spørg rundt efter anbefalinger fra venner, familie og andre sejlere. Når du har samlet en liste over potentielle mæglere, skal du lave lidt online research for at se, om de har negative anmeldelser eller klager indgivet mod dem.

Er der kemi?

Derefter skal du tage dig tid til at snakke med den mægler, du finder mest interessant, før du træffer en endelig beslutning. Du vil have en, der har været i branchen i mindst et par år, så sørg for, at deres licens stadig er gyldig! Det kan være ligetil at mærke, om der er kemi når i snakker, forstå vedkommende dine behov og er vedkommende løsningsorienteret? Det er nemlig vigtigt, at der er en vis kemi imellem jer.

Hvad er jeres behov?

Når du så har fundet den rigtige bådmægler, så vil vedkommende helt sikkert spørge ind til jeres behov for en båd for at kunne hjælpe jer bedste muligt. Her er det, at i bør forberede jer på den samtale ved at sætte jer ned, og snakke om der individuelle behov for båd. Tænk over følgende:

  • Hvilken type båd ønsker i? Skal det være en stor en i kan sejle væk på i sommerferien? Skal det være en speedbåd, hvor i hurtig kan sejle over til en anden havn og spise noget frokost, eller hvad ønsker i?
  • Hvad er jeres budget? For at jeres bådmægler kan finde den rette båd, så er vedkommende nødt til at indgå indenfor jeres budget for en båd. Hvis i har en mindre beløb, kan i vælge en brugt båd, men hvis i ønsker en spritny båd, så bør jeres budget være temmelig høj.
  • Hvornår har i brug for den? Det er også vigtigt for mægleren at vide, hvor hurtigt han/hun skal arbejde. Hvis i gerne vil handle hurtigt, skal i også være villige til at give lidt flere penge, men hvis det ikke haster, så kan han måske finde den helt rette båd til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.