Garn – Et natur produkt med umenneskelige egenskaber

Du ved sikkert at garn er et natur produkt. Altså at det kommer fra får. Det er i hvert fald, langt de fleste tror og det er da også rigtigt. Men garn er meget mere end bare fåreuld. I dag kan du få garner fra Kameler, Alpakaer og andre dyr, som f.eks. angora kaniner og moskusokser.

Men du kan også få garner lavet af mælk. Ja den mælk du drikker eller det vil sige et rest produkt af det. Faktisk kan man via en temmelig lang process koge mælken ned til fibre der efterfølgende kan spindes til garn. Mælkegarn kaldes det og det er så blødt at det føles som vat. Det er derudover allergi venligt og antibakterielt. Det vil sige at det faktisk har helende egenskaber og derved umenneskelige.

Garn bruges til at strikke et stort antal forskellige tøj stykker. Rigtig mange strikke eller hækler bluser, huer, vanter, sutsko eller noget helt andet. Du kan faktisk bruge det til alt. Selv karklude, dækservietter og pynt som puder og meget andet.

En anden egenskab garn har er at det virker afstressende at strikke eller hækle. Når du er god til det behøver du ikke engang at kigge på det du laver. Hænderne arbejder bare. Det er også bevist at det er godt mod ryge stop, hvor det ellers kan være svært at finde noget at bruge hænderne til. Så nu kan du altså strikke eller hækle dig til en stress fri og røg fri hver dag og så er der virkelig sparet mange penge. Dem kan du så bruge på garn og ikke mindst sælge dine færdige projekter og købe mere garn. Alt i alt en løsning der kommer tæt på evighedsmaskinen – Du tjener det samme som du bruger for, men ikke meget mere. Det tager nemlig lang tid at strikke og skal du have den tid dækket så løber et par sokker altså op i 200-300 kr.

Strik dig sund nu!

Du kan iøvrigt finde masser af gratis strikkeopskrifter på stineoester.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *