sexlegetøj erotisk legetøj voksenlegetøj

Er du på udkig efter nyt sexlegetøj til dig selv, som par eller noget helt tredje?

Par

Et af de bedste båder at krydre sexlivet på er med et godt par sexlegetøj som vil gøre oplevelse bedre for både dig og din partner. Det oplagte valg er nok at starte med en we vibe og så efterfølgende eksperimentere med andre par produkter. Fx har Lelo lavet ret mange forskellige par produkter men der er også andre mærker hvor du kan finde gode par produkter. Fx fun factory som også har rigtig mange gode par produkter som helt sikkert vil være interessante for dig. Du kan også finde gode ting til forspil, bondage, sexmøbler osv.

Fetish lingeri og frækt sexlegetøj

Har du også en fræk fetish, som du kunne tænke dig at gøre til virkelighed? Det har langt de fleste og hvem kan egentlig få nok af frækt lingeri i latex, læder eller et sexet kostume. Du kan købe normalt sexlegetøj hos https://Lovebuddy.dk men vi har også et stort sortiment af fetish lingeri, frække kostumer og fetish tøj. Du kan gøre dine mest intime øjeblikke endnu frækkere og ophidsende for dig selv og din partner med fetish lingeri. I kan bruge fetish tøj til frækt erotisk rollespil, bondage lege eller hvad end jeres fantasier sætter i gang. I kan eksempelvis kombinere lak og lædertøj med sexlegetøj, hvilket giver en fantastisk erotisk oplevelse.

Vi oplever generelt høj efterspørgsel på Fetish tøj til mænd, som fx latex boxershorts m. penishylster i noget frækt stramt materiale. Ellers kan det måske friste med vores populære åbne lak g-streng med kæder. Der er ihvertfald noget til enhver smag og det er ikke kun kvinden som kan have gavn af frække kostumer eller fetish lingeri.

Sexlegetøj til mænd

Onani produkter

Vi har mange gode onani produkter hvor især Fleshlight er et populært produkt men du kan også få komplette vagina-produkter hvis du vil have den komplette oplevelse. Der er også Cobra Libre fra Fun Factory, som du måske synes kunne være spændende. Mulighederne er mange og du vil nok ikke blive skuffet. Det er vi ret sikre på!

Anal sexlegetøj

Anal sexlegetøj kan være et rigtig godt supplement til normale onani produkter da det kan give et ekstra boost med stimulering af prostata fx med en butplug eller vibrator. Især vil vi her anbefale produkter fra fun factory eller Rocks Off som har mange produkter i de baner. “Normale” onani produkter kan også være et rigtig godt valg men overvej dette hvis du vil prøve noget nyt og anderledes.

Det er generelt bare super lækkert, at forsøge sig med anal sexlegetøj idet du virkelig for stimuleret dig selv, på måder som du virkelig ikke kan andre steder på kroppen. Derfor vil vi på det kraftigste anbefale dig og din partner, at komme igang med det. Det er faktisk også sådan, at selvom du er single, så kan anal stimulation iform af sexlegetøj være det helt rigtige for dig.

Vi oplever at både mænd og kvinder stimulerer sig selv på den måde og samtidig med de onanerer – og du vil højst sandsynligt opleve, at det er intet mindre end en fantastisk oplevelse, som du bør prøve!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *