Naturlig og økologisk fugtserum til din hud

Forhåbentlig forkæler du allerede din hud med mindst en god ansigtsrens og en lækker ansigtscreme både morgen og aften. Det er nemlig nogle af de mest essentielle elementer i en god hudplejerutine, som kan være med til at holde huden både ren, sund og ung. Hvad du måske eller måske ikke ved er, hvilke fordele en økologisk fugtserum hyaluronsyre har, og hvad en fugtserum kan tilføje til din hudplejerutine. Læs med her og opdag, hvad en serum er.

Hvad er serum?

Oftest har en serum en meget let og tynd konsistens, der adskiller sig fra både ansigtsolie og ansigtscreme. Typisk vil du anvende din serum efter at have vasket dit ansigt, og før end du påfører enten olie eller creme. En serum trækker nemlig med sin lette konsistens hurtigt og effektivt ind i huden, hvilket også er grunden til, at den kan give huden et ekstra, dybdegående boost af både fugt og næring.

En serum består ofte af en base af naturligt vand, såsom vindrue- eller rosenvand, som er tilsat diverse mineraler, syrer og fugtgivende ingredienser. Med en serum kan aktive ingredienser således nå ekstra godt ind i huden og reparere eller beskytte den. Vælg derfor altid en serum, der er både naturlig og økologisk – det er meningen, at den blidt skal arbejde sammen med huden. Du skal altid vælge en serum, som harmonerer med dig og din hudtype. Der findes nemlig serum, der kan være med til at afhjælpe enhver hudproblematik – om det så er ælde, acne, tørhed, rosacea eller rødme.

Hyaluronsyre som aktiv ingrediens

Aktive ingredienser i hudpleje har til formål at mindske eller øge specifikke gener eller egenskaber i huden. En af de aktive ingredienser i en serum kan være hyaluronsyre. Denne syre er en ekstremt effektiv og aktiv ingredienser, der både mindsker linjer og rynker, og øger hudens niveau af fugt på den lange bane. Denne form for syre har den fordel, at den kan trænge ekstra dybt ind i huden, og dermed skabe ægte og synlige forbedringer. Det kan den, fordi den er højmolekylær.

I en lavmolekylær form kan den samme syre være med til at indkapsle den naturlige og tilførte fugt i huden – og heldigvis kan du finde gode, økologiske og naturlige serummer, som indeholder både høj- og lavmolekylær hyaluronsyre sammen med en håndfuld andre fantastiske ingredienser. Huden er vores største organ, og det er vigtigt at passe på den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *