Præsenter din seng med en lækker sengeramme

Selvom en sengeramme ikke direkte giver dig en bedre komfort, når du sover, har den stadig en god funktion. Sengerammen gør din seng mere indbydende at se på, hvilket faktisk kan have en indirekte effekt på din søvn. En lækker seng, gør det nemlig nemmere ved at falde i søvn.

I dette indlæg beskrives forskellige lækre sengerammer. Især Naturmaterialer passer perfekt ind i det moderne soveværelse, hvor forskellige træsorter virkelig har fundet vej ind i folkets hjerter. Du har også selv mulighed for at få information om endnu flere skønne sengerammer.

En sengeramme i massiv eg

Hvis du har en 160×200 cm seng, vil du måske synes om denne lækre egetræsramme kaldet Pippi. Det er en meget simpel sengeramme, der passe rigtig godt ind i et simplificeret soveværelse.

Netop det at sengerammen er lavet i eg, giver dig en utrolig lang holdbarhed på rammen.  Sammen med sengerammen følger fire skuffer, hvor du kan opbevare dine ting.

En solid bøgetræs sengeramme

Til 180×200 cm sengen er denne Karlsson sengeramme måske noget or dig. Bøgetræet er et solidt materiale, så din sengeramme kan holde i rigtig mange år. Bøg er desuden meget eksklusivt at se på, og et lækkert indbydende udseende fra denne sengeramme kan derfor bidrage til din bedre nattesøvn.

Denne sengeramme passer perfekt til et moderne soveværelse, der godt må se lidt dyrt ud. Og så får du meget kvalitet for pengene.

En flot sengeramme i MDF

Der findes også sengerammer i dag, hvor der ikke anvendes råt træ. Et eksempel er en Pisa sengeramme, der er udformet i hvidlakeret massivt træ og hvidlakeret MDF. Sengerammen er meget minimalistisk, men bestemt ikke uden fordele.

Den største fordel ved denne sengeramme, er at den er udstyret med to skønne store skuffer. Her kan du fx opbevare ekstra sengetøj, din sommer- eller vinterdyne mm.

En anden stor fordel er netop det hvidlakeret træ. Du kan blot tørre sengerammen af med en fugtig klud, når du føler, der er er behov for det. Sengerammen passer til en seng på 180×200 cm.

Hvilken sengeramme er så bedst for dig?

Det er selvfølgelig en smagssag om man er til massivt træ, komposit, MDF eller lignende. Men ud fra kvaliteten er sengerammer i massivt træ de bedste. Sengerammer i massivt træ har en meget bedre holdbarhed, og ud fra dette vurderes de bedst.

Når du skal have en sengeramme i massivt træ, er der mange sorter at vælge mellem. Her anbefales det, at du går efter en ramme i eg, fyr eller kernebøg. Dette er igen grundet den ekstremt lange holdbarhed på disse materialer. Og samtidig gør det intet skidt, at disse holdbare materialer kan fremstå som ekstremt flotte.

Har du en fritstående madras i soveværelset, og er ved at være træt af at se på den? Så er en sengeramme en god investering for dig. Der er et utal af sengerammer at vælge mellem i alle størrelser. Et godt råd er at vælge en sengeramme med opbevaringsmuligheder, så du har et pladsbesparende sted at opbevare dit sengetøj, dyner, puder osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *