Cykling i naturen

Mange forbinder cykling i naturen med Mountainbike, hvor der er i høj grad er fokus på træning og udstyr. For nogle kan dette opleves som et pres, da de ikke når at nyde den skønne natur, som de befinder sig midt i. Hvis du er interesseret i nye tendenser inden for cykling, så tjek spændende cykelblog og opdag et univers af relevante artikler.

Gear ned og cykel i naturen

Konceptet ‘slow cykling’ har haft fremdrift de seneste år og er en tendens inden for cykling i 2021. Det handler om at komme ud i naturen uden det store præstationspres. Konceptet omhandler blandt andet backpacking på cykel, som giver dig mulighed for at opleve naturen i Danmark eller udlandet, mens du transportere dig rundt på cykel. Det er en ideel måde at komme ud i naturen på og fokus er i højere grad på sikkert vejgreb og komfortable kørestillinger end fart og tider.

Tag cyklen med på familietur

Selvom cykling for mange handler om at køre hurtigt og lave gode præstationer på ruten, så kan du også gear ned og tage familien med. For selvom du holder af at tage en MTB tur med dine venner, hvor fokus i høj grad er på at komme frem, så kan du også prøve en skov eller- grusvej med børnene. På den måde kan i sammen komme væk fra byen og nyde hinandens selskab, samtidig med at i får rørt jer og nydt naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *